Om oss

Din totale leverandør av elektrotekniske tjenester

Vi tilbyr skreddersydde løsninger til kunder innen maritim næring, energisektoren og bygg- og anleggsbransjen. Vårt dyktige og ansvarsbevisste team bestående av ti montører og dedikerte prosjektledere sikrer god service og levering til avtalt tid.

Privatmarkedet

Hos LOS Ølve Elektro er vi stolte av å kunne tilby førsteklasses elektroinstallasjoner til private boliger og fritidsbygg. Med over 20 års erfaring i bransjen, er vi eksperter på alt fra installasjon og renovering til feilsøking og smarthus-løsninger.

Som medlem av Norges største elektrikerkjede for privatmarkedet, EL-PROFFEN, leverer vi kvalitetsarbeid og trygghet til våre kunder. Vi har også et eget datterselskap, LOS Varmepumpe Vestland, som spesialiserer seg på varmepumpeinstallasjon. La oss hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Næring

LOS Ølve Elektro er din totalleverandør av elektro- og automasjonstjenester innen bygg og anlegg. Vi kan skilte med over 20 års erfaring har vi opparbeidet oss ekspertise og gjennomføringsevne som gjør oss til en foretrukken leverandør til industri-, nærings- og offentlige bygg. Vi har også lang erfaring i betjening av kunder i oppdrettsbransjen.

Våre høyt kvalifiserte ansatte tilbyr alt fra totalentrepriser til modifikasjoner, renoveringer, kontroller, inspeksjoner og feilsøking, samt service og vedlikehold. Teamet vårt sikrer kvalitet i alle prosjekter og skaper trygghet for våre kunder. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Varme og lading

Hos LOS Ølve Elektro er vi opptatt av å tilby deg de beste ladeløsningene for elbil. Våre medarbeidere har bred kompetanse på installasjon av ladepunkter og lade­stasjoner, og kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for deg og dine behov. Vi tilbyr både privat bruk og bedrifts­løsninger, og hjelper deg gjerne med å finne riktig ladeløsning til ditt kjøretøy.

I tillegg til våre tjenester innen elbil-lading kan vi også tilby varmepumpe­installasjon gjennom vårt datterselskap LOS Varmepumpe Vestland. Ta kontakt med oss i dag for å få en uforpliktende prat om dine behov og ønsker.
Interessert i noen av våre tjenester?

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?

Sertifiseringer

No items found.