Personvern

Hvem vi er

LOS Gruppen tar ditt personvern på alvor og har derfor en personvernerklæring. Her kan du lese hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan du kan komme i kontakt med oss.

Vår nettside er los-gruppen.no, og daglig leder er ansvarlig redaktør for nettsiden. Databehandleravtaler regulerer ansvarsområdet mellom oss og våre aktuelle leverandører.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Kontaktskjema

Når du fyller ut digitale skjema eller benytter deg av innloggede tjenester, vil dine personopplysninger (for eksempel navn eller telefonnummer) bli sendt til oss via e-post.
Opplysningene vil være tilgjengelige for saksbehandlere hos oss, og vil bli brukt til det opprinnelige formålet til saken. Avsluttede saker kan bli gjort tilgjengelige i vårt elektroniske arkiv.

Meldinger som blir sendt direkte som e-post, er ikke kryptert i sendingen. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lastet ned til din datamaskin når du besøker en nettside, som for eksempel los-gruppen.no. Disse blir brukt for å gi deg en bedre brukeropplevelse, og for å samle inn statistikk.

Innsamling av webstatistikk

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på los-gruppen.no. Dette betyr at opplysningene blir anonymisert, slik at vi ikke kan spore hvilke personer som har vært inne på siden. Formålet er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre kvaliteten på nettsiden vår og de digitale tjenestene våre.

Som verktøy bruker vi Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som leser de ulike sidene våre, hvilke nettlesere de bruker, om de besøker siden med mobil eller PC, og hvordan de kom til vår side (for eksempel via en lenke på sosiale medier, direkte inntasting av adresse eller via en søkemotor). Vi bruker standardinnstillinger, noe som betyr at IP-adressen din blir lagret hos Google, men at den ikke er tilgjengelig for oss. Vi har integrert Google AdWords på vår side og får rapport om demografi og interesseområder som brukerne våre har. Dette gjør at vi kan gi brukerne våre mer relevant informasjon og annonser.

Innebygd innhold fra andre nettsider

Artikler på denne siden kan inneholde integrert innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler osv.) Innholdet fra andre nettsider vil oppføre seg på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettsiden som det integrerte innholdet kommer fra.

Disse nettsidene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler eller innebygde sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke aktivitetene dine gjennom dette integrerte innholdet. Dette inkluderer også sporing av aktivitetene dine gjennom det integrerte innholdet hvis du har en konto og er logget inn på nettsiden.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Når det gjelder statistikkformål, så bruker vi standardinnstillingene til Google, og der blir informasjonen lagret i maksimalt 26 måneder. Annen informasjon og korrespondanse blir lagret i henhold til gjeldende lovverk.

Sikkert nettsted

Vi bruker SSL-kryptering for å sikre oss bedre mot hacking og avlytting. HTTPS gjør at kommunikasjonen mellom nettleseren i din datamaskin/mobile enhet og serveren som driver nettsiden er sikker.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Postadresse: Los Gruppen AS
Hollundsdalen 3, 5430 Bremnes
Tlf. dagtid: 53 42 21 00
E-post: firmapost@los-gruppen.no