OM GRUPPEN

Alt startet
på Bømlo

LOS Gruppen har siden 1983 opplevd omfattende vekst og utvikling. Konsernet har sin opprinnelse som et elektrikerselskap, i dag under navnet LOS Elektro. Nå omfatter LOS Gruppen 14 forskjellige selskaper. Dette gjør LOS Gruppen til en totalleverandør innen elektroinstallasjon, skipsservice og maskinering
Våre verdier

Leveringsdyktige

Vise vilje til å gjennomføre og finne løsninger. Effektive medarbeidere med stor fleksibilitet og beslutningsdyktighet.

Omtenksomme

Ansatte viser respekt for kollegaer og kunder, samt bidrar til et godt arbeidsmiljø. Ansvar for å redusere våre produkters påvirkning på miljøet og arbeide for null skader.

Stolte

Ansatte skal utvise høy faglig kvalitet på vårt arbeid, utvise høy integritet overfor egne kolleger, firma og kunder. Vårt arbeid skal ivareta høy etikk. Stolthet er summen av alle gode ting vi gjør – for oss selv og for LOS.
Historien

LOS Gruppen:
Fra en lidenskap for lærlinger til en
ledende aktør i det grønne skiftet

Grunnleggerne av LOS, Jakob Særsten og Martin Lønning, var i 1983 begge lærere ved Rubbestadneset Yrkesskole. Med en lidenskap for lærlinger, merket de behovet for en elektrikerbedrift som kunne tilby en solid og god læretid. Da ble elektrikerselskapet Lønning og Særsten AS født, i 1996 endret de navnet til LOS Elektro.
LOS Elektro ble starten for en enorm vekst, ikke bare for industrien på Bømlo, men også i antall arbeidsplasser. Siden LOS Elektro ble etablert i 1983, har flere selskapet blitt lagt til i LOS Gruppen, i 2014 ble LOS Marine etablert og i 2016 ble konsernet offisielt stiftet. LOS Cable Solutions og LOS Ølve Elektro innført i konsernet i 2018, i tillegg ble Zinus, LOS RockRoller etablert som datterselskap av LOS. Vest Elektro ble kjøpt i 2021 og i 2022 ble LOS Power Service etablert samtidig som Olvondo Technology ble kjøpt.

I dag har LOS Gruppen godt over 400 ansatte fordelt på 14 selskaper på 13 lokasjoner rundt om i Norge. Basen til LOS Gruppen er fortsatt lokalisert på Bømlo, men selskapet har blant annet avdelinger i Bergen og Oslo.
Et overordnet mål for hele LOS Gruppen er at vi ønsker å være ledende i møte med det grønne skiftet. Vi ønsker å bidra til en akselerert overgang til mer bærekraftige energikilder. Med den sammensetningen av selskaper vi nå har, og vår akkumulerte kunnskap og erfaring, jobber vi kontinuerlig med videreutvikling av grønne løsninger i alle segmenter våre selskap betjener.

En jobb hos oss gir rom for utvikling

Vi har hovedkontor i Bømlo kommune og er stolt totalleverandør av elektroniske tjenester, kraftdistribusjon, og skipsvedlikehold med dokking. Vårt team består av høyt kvalifiserte fagfolk innen flere fagområder, og vi er alltid på utkikk etter nye dyktige og positive ansatte. Kanskje er du den vi leter etter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Vi tar ansvar for å redusere vårt klimaavtrykk ved å tilby energieffektive løsninger og tjenester, samtidig som vi har et sterkt engasjement for å gi lærlinger en solid læretid og utvikle morgendagens fagarbeidere. Med vår ekspertise innen batterilagring og bærekraftig energi, har vi satt oss i førersetet for en grønnere fremtid.