Slik utnyttet Harald Sandbugt lidenskapen sin for elektrisitet til å bli formann

LOS Gruppen
-
12/5/2023

Harald Sandbugt drømte lenge om en karriere som utforsket grensene for elektrisitet og teknologi. I dag er han formann i LOS Elektro, og går frem som et flott eksempel på at du kommer langt med lidenskap for faget. 

Allerede fra ung alder fanget elektrisitet og teknologi interessen til den 32-år gamle formannen. Byggingen av PCer og høyttalere i tenårene var bare begynnelsen på hans fascinasjon for hvordan elektrisitet driver alt fra små apparater til store anlegg. Denne nysgjerrigheten og lidenskapen for teknologi ledet ham til å velge en utdanning innen elektro. Valget var ikke bare motivert av personlig interesse, men også av innsikten om at elektrofaget var etterspurt og ville gi gode jobb muligheter i fremtiden.

 

-  Jeg ønsket å lære mer om dette feltet og utforske den store fremtiden som ligger i faget. I tillegg til min interesse for teknologi, ønsket jeg også å velge en utdannelse som ville gi meg gode jobbmuligheter og stabilitet i arbeidslivet

Valget om å gå inn i elektrobransjen har vist seg å være en klok beslutning, da det har åpnet mange dører og gitt ham en stabil karriere.

 

En viktig del av hans karrierehistorie er også hans tilknytning til LOS Elektro

- Jeg har kjent til LOS siden jeg var ung da jeg ofte besøkte familie på Bømlo – hvor firmaet startet. Jeg ønsket å ha arbeidsdagen min i LOS fordi det er en veletablert og seriøs bedrift som har vært en stor aktør i elektrobransjen på Vestlandet nå i 40 år, uttaler Sandbugt stolt. Han utdyper videre at LOS Elektros lokale forankring og langsiktige engasjement i regionen var av stor betydning for ham. Å jobbe foren bedrift som var stabil og hadde gode arbeidsforhold for sine ansatte, var en avgjørende faktor i hans valg.

I nå 5 år har han vært en viktig del av LOS Elektro, og har sett firmaets dedikasjon til å levere høy kvalitet og til å utvikle sine ansatte. Han er takknemlig for den tilliten og støtten han har fått fra LOS Elektro i løpet av sin karriere.

- LOS Elektro har virkelig investert i mine ferdigheter og kompetanseutvikling. Jeg har hatt muligheten til å delta på ulike kurs og opplæringsprogrammer som har utvidet min kunnskap og gjort meg til en enda bedre fagperson, sier han.

 

Harald Sandbugt

Nøkkelen til fortrinn i bransjen

For Harald Sandbugt er det også viktig å holde seg oppdatert på den nyeste teknologien og ulike trender i bransjen. Sandbugt legger vekt på betydningen av kontinuerlig læring og utvikling. - Jeg har alltid satt meg som mål å være oppdatert på den nyeste teknologien og de nyeste standardene. Dette gir meg et konkurransefortrinn, og gjør at jeg kan levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder, forklarer han.

Evnen til å samarbeide og kommunisere effektivt er også en nøkkel til suksess i elektrobransjen. Som formann i LOS Elektro er han ansvarlig for å lede og veilede et team av elektrikere og teknikere.

- Jeg har lært viktigheten av å ha gode kommunikasjons- og lederegenskaper. Å kunne samarbeide og motivere teamet mitt er avgjørende for å oppnå suksess i prosjektene vi jobber med.

 

 

 

Interessert i noen av våre tjenester?

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?