Næringsministeren på besøk hos LOS Gruppen på Rubbestadneset

LOS Gruppen
-
8/8/2023

Vi vil være ledende når det gjelder å finne grønne løsninger og bruk av ny teknologi. Målet vårt er å være et godt eksempel når det gjelder miljøvennlig arbeid. Derfor var det en spennende anledning å ønske næringsminister Jan Christian Vestre med flere representanter fra Arbeiderpartiet velkommen til de ulike virksomhetene til LOS Gruppen på Rubbestadneset. Under besøket presenterte vi hva de forskjellige bedriftene jobber med, i tillegg til å snakke om de bærekraftige tiltakene som hvert selskap jobber mot.

Jakob Særsten, Thomas Kråkevik-Liaøy, Jan Christian Vestre, Endre Eidsvik

Først besøkte vi Zinus, som imponerte med sin ekspertise innen avanserte kabelhåndteringssystemer – både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Nå jobber de med innovative løsninger for landstrøm til skip og lading av elektriske fartøy. Dette har stor betydning for bransjer som er avhengige av effektiv og pålitelig kabelhåndtering.

Olvondo Technology tilbyr en avansert varmepumpe som spiller en nøkkelrolle i det grønne skiftet. Siden selskapets oppstart for nesten 10 år siden, har tanken vært å finne gode måter å bruke energi på som ikke skader miljøet.

Besøket inkluderte også LOS Marine, som leverer førsteklasses skipsservicetjenester. I 2022 overtok selskapet en avansert maskineringspark for å dra nytte av sin ekspertise innen maskinering. Framtidsplanen for LOS Marine involverer produksjon av egen grønn strøm gjennom solceller, med mål om å støtte en mer bærekraftig hverdag både til havs og på land.

Vi ønsker å takke Jan Christian Vestre og resten av AP-politikerne for et vellykket besøk.

Interessert i noen av våre tjenester?

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?