LOS Elektro elektrifiserer Bergen Kommune i 4 nye år!

LOS Gruppen
-
23/2/2023

LOS Elektro AS er valgt som leverandør på rammeavtale for Bergen Kommune.

Rammeavtalen omfatter leveranse av elektroarbeid i forbindelse med ordinær drift, vedlikehold og mindre prosjekter på Bergen Kommune sin bygningsmasse. Kontrakten har en varighet på inntil 4 år, og har en verdi på inntil NOK 192 mill. For LOS Elektro AS vil denne avtalen være en viktig brikke i å sikre økt forutsigbarhet og videre vekst. LOS Elektro AS har solid erfaring fra denne type oppgaver, både for fylkeskommuner, kommuner og private aktører. Vi vil med bakgrunn i disse kontraktene øke vår bemanning i Bergen.

LOS Elektro AS anser avtalen som en kvalitet- og tillitserklæring. “Dette er en anerkjennelse av kompetansen hos våre dyktige og erfarne fagfolk. Bergen Kommune er en attraktiv kunde med mange pågående og engasjerende prosjekter, og vi ser fram til nye oppgaver» sier daglig leder Oddgeir Alvsvåg i LOS Elektro AS. Denne avtalen vil sikre oss gode leveranser og gi en stabil og høy aktivitet på vedlikehold, samt gi oss en ytterligere styrket markedsposisjon.

Det er LOS Elektro AS sin avdeling i Bergen - lokalisert på Straume - som vil ha ansvaret for kontrakten. Vi er stolte over denne tildelingen og takker Bergen Kommune for tilliten. Vi ser frem til et godt samarbeid!

LOS Elektro AS har solid erfaring fra denne type oppgaver, både for fylkeskommuner, kommuner og private aktører. LOS Elektro er en totalleverandør av elektrotjenester innen marine, energi, bygg og anlegg og private boliger.

Interessert i noen av våre tjenester?

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg?